Mogyoróvajas banánturmix

In Étel & ital

Mogyoróvajas banánturmix

Néhány perc az elkészítése, és már fogyaszthatjuk is az isteni mogyoróvajas banánturmix italunkat. Az ivópalacknak köszönhetően pedig simán magunkkal vihetjük bárhová, munkahelyre, edzésre vagy kirándulásra.
 
Mogyoróvajas banánturmix
 
Hozzávalók:
2 személyre
 
3 dl cukormentes mandulatej
2 evőkanál eritrit
1 teáskanál vaníliakivonat
1/2 teáskanál őrölt fahéj
1 nagyobb banán
1 evőkanál natúr mogyoróvaj
 

Mogyoróvajas banánturmix elkészítése:

A mandulatejet a turmix palackjába öntjük. Hozzáadjuk az eritritet, a vaníliakivonatot, az őrölt fahéjat, a megpucolt, karikára vágott banánt és a mogyoróvajat. A pengét rácsavarjuk, a készülékházra illesztjük és keveréket összeturmixoljuk. Ha kész, a pengét lecsavarjuk, az italt poharakba töltjük, és azonnal fogyasztjuk.
 
Tipp: Ha az ivókupakot a palackra helyezzük, a turmixot munkahelyre vagy edzésre is magunkkal vihetjük.
 
Mogyoróvajas banánturmix
 
A recept megjelent a Kifőztük gasztromagazin decemberi számában is.
A recept elkészítéséhez Russell Hobbs Aura Mix & Go Pro turmixgépet használtam.
A fotózáshoz a Fotóhátterek.hu háttereit használtam.

, , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..