RÓLAM

Rólam

Néhány szó rólam:

Örülök, hogy itt vagy, Anita vagyok. Szeretek sütni-főzni, kísérletezni, recepteket fejleszteni. Édesszájú vagyok, az étkezéseket szeretem sütivel, desszerttel zárni. Csökkent glükóz toleranciám, valamint inzulinrezisztenciám van, ezért többek között a táplálkozás terén is változtatnom kellett, amikor jó pár évvel ezelőtt mindez kiderült. Számomra az édességek átalakítása jelentette akkoriban az igazi kihívást, így született meg a Desszert Szoba blog ötlete. Segíteni szerettem volna azoknak, akik hasonló cipőben járnak, azzal, hogy megmutatom a kísérleteimet. Azóta is elsősorban cukormentes desszert témában osztok meg recepteket az oldalon.

Egy ideje a sütés mellett az ételek fotózása is igazi szenvedélyemmé vált, ami egyre jelentősebb helyet foglal el az életemben. Nagyon élvezem, hogy kiélhetem benne a kreativitásomat.

 

“A felfújtakon és süteményeken mindig meglátszik, ha a szakácsnő lelkiállapotával baj van.”

Agatha Christie

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..