RÓLAM
Néhány szó rólam:
Örülök, hogy itt vagy, Anita vagyok. Szeretek sütni-főzni, kísérletezni, recepteket fejleszteni. Édesszájú vagyok, az étkezéseket szeretem sütivel, desszerttel zárni. Csökkent glükóz toleranciám, valamint inzulinrezisztenciám van, ezért többek között a táplálkozás terén is változtatnom kellett, amikor jó pár évvel ezelőtt mindez kiderült. Számomra az édességek átalakítása jelentette akkoriban az igazi kihívást, így született meg a Desszert Szoba blog ötlete. Segíteni szerettem volna azoknak, akik hasonló cipőben járnak, azzal, hogy megmutatom a kísérleteimet. Azóta is elsősorban cukormentes desszert témában osztok meg recepteket az oldalon.
Egy ideje a sütés mellett az ételek fotózása is igazi szenvedélyemmé vált, ami egyre jelentősebb helyet foglal el az életemben. Nagyon élvezem, hogy kiélhetem benne a kreativitásomat.
“A felfújtakon és süteményeken mindig meglátszik, ha a szakácsnő lelkiállapotával baj van.”
Agatha Christie