Eperkrémleves

In Étel & ital

Eperkrémleves

   
Krémleves vagy turmix, mindegy minek nevezzük, isteni finom. Mi hideg gyümölcslevesként fogyasztottuk. Nagyon gyorsan elkészíthető és egyedül csak a turmixgépet kell hozzá bekapcsolni. Kihagyhatatlan eperszezon és nyári hőség idején. 
 
Hozzávalók:
(2 főre)
 
25 dkg eper (tisztítva)
2 dl hideg tej
½ dl tejszín
2 ek. nyírfaporcukor
 

Eperkrémleves elkészítése:

Az epret, a tejet, a tejszínt és a nyírfaporcukrot összeturmixoljuk, majd tálkába vagy pohárba öntve tálaljuk. 

, ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .