Epres-málnás smoothie

In Étel & ital

Epres-málnás smoothie

A maradék gyümölcs felhasználására tökéletes és finom megoldás az epres-málnás smoothie. Ha megmaradt néhány szem eper és málna (ha csak az egyik, az sem baj, úgy is finom lesz), egy kisebb darab banán társaságában, készítsétek el ezt a krémes, frissítő, gyümölcsös turmixot. Mivel a nagy melegben jobban esik a hideg ital, érdemes a gyümölcs egy részét felhasználás előtt lefagyasztani és úgy turmixolni, így azonnal hidegen tudjuk fogyasztani, nem kell előtte lehűteni.
 
Epres-málnás smoothie 
Hozzávalók:
2 személyre
 
15 dkg eper és málna vegyesen
5 dkg banán
7,5 dkg natúr görög joghúrt
1,5 evőkanál eritrit
2,5 dl kókusztej
 

Epres-málnás smoothie:

A feldarabolt gyümölcsöt a turmix palackjába tesszük, hozzáadjuk a joghurtot, az édesítőt, végül a kókusztejet. A pengét rácsavarjuk, a kelyhet a készülékházra illesztjük, és a keveréket összeturmixoljuk. Ha kész, a pengét lecsavarjuk, az italt poharakba töltjük, és azonnal fogyasztjuk.
 
Tipp: Ha a gyümölcs egy részét előzőleg lefagyasztjuk, turmixolás után azonnal hideg italt kapunk.
 
Epres-málnás smoothie
 
A recept megjelent a Kifőztük gasztromagazin júniusi számában is.
A recept elkészítéséhez Russell Hobbs Aura Mix & Go Pro turmixgépet használtam.
A fotózáshoz a Fotóhátterek.hu háttereit használtam.

, , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .