RÓLAM

Rólam

 
Üdvözöllek a weboldalamon!

Örülök, hogy itt vagy, Anita vagyok. Néhány szó rólam:

Szeretek sütni-főzni, kísérletezni, recepteket fejleszteni. Édesszájú vagyok, az étkezéseket szeretem sütivel, desszerttel zárni. Csökkent glükóz toleranciám, valamint inzulinrezisztenciám van, ezért többek között a táplálkozás terén is változtatnom kellett, amikor jó pár évvel ezelőtt mindez kiderült. Számomra az édességek átalakítása jelentette akkoriban az igazi kihívást, így született meg a Desszert Szoba blog ötlete. Segíteni szerettem volna azoknak, akik hasonló cipőben járnak, azzal, hogy megmutatom a kísérleteimet. Azóta is elsősorban cukormentes desszert témában osztok meg recepteket az oldalamon.

Egy ideje a sütés mellett az ételek fotózása is igazi szenvedélyemmé vált, ami egyre jelentősebb helyet foglal el az életemben. Nagyon élvezem, hogy kiélhetem benne a kreativitásomat. Fontosnak tartom, hogy jó minőségű, stílusos képeket készítsek az adott ételről vagy termékről, valamint ugyanannyira fontosnak tartom a tálalást is, hiszen nagy mértékben hat ránk, és sokkal szívesebben kóstolunk meg valamit, ha az étvágygerjesztő és jól néz ki.

“A fényképezés több, mint eszköz az ötletek tényszerű közléséhez. Ez kreatív művészet.”

Ansel Adams

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .