In Étel & ital, Reggeli

Gluténmentes zabkása szuper gyümölcsök porkeverékkel

Bővítem a zabkásák sorát itt a blogon egy újabb verzióval, ami ez a gluténmentes zabkása szuper gyümölcsök porkeverékkel. Ez igazából egy alap gluténmentes zabkása, amitől azonban mégis különleges lesz, az a hozzáadott Sambirano Gold Power Fruits porkeverék, amely kimagasló antioxidáns és vitamintartalommal bír, ezáltal hatékony immunerősítő és támogatja a test egészségének fenntartását. A keverék enyhén kakaós-gyümölcsös ízt ad a kásának, ezért nem is ízesítettem már tovább. Én most néhány szem friss eprrel, egy kivivel és egy kevés mandulapálcikával fogyasztottam, de ez természetesen variálható.
 
Gluténmentes zabkása szuper gyümölcsök porkeverékkel
 
Hozzávalók:
1 adaghoz
 
5 dkg gluténmentes zabpehely
2 dl cukormentes mandulatej
3 dkg eritrit
 
a tetejére:
friss eper
kivi
mandulapálcika
 

Gluténmentes zabkása szuper gyümölcsök porkeverékkel

Gluténmentes zabkása szuper gyümölcsök porkeverékkel elkészítése:

A zabpelyhet a mandulatejjel és az édesítőszerrel folyamatosan kevergetve néhány perc alatt krémesre főzzük. A tűzről levéve belekeverjük a porkeveréket, majd az eperrel, a kivivel, és a mandulapálcikával megszórva fogyasztjuk.
 
Gluténmentes zabkása szuper gyümölcsök porkeverékkel
 
A recepthez a Power Fruits szuper gyümölcsök porkeveréket a Sambirano Gold biztosította.
 
Ha tetszett a gluténmentes zabkása szuper gyümölcsök porkeverékkel receptje, nézzetek szét a blogon, ahol további egyszerű, gyorsan elkészíthető ételeket, cukormentes desszerteket találhattok, és kövessetek a Facebook, az Instagram és a Pinterest oldalamon!
 
További zabkása receptet pedig itt találhatsz a blogon.

, , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .