Őszibarack leves

In Étel & ital

Őszibarack leves

  
Ebben a nyári hőségben nincs is jobb egy hideg gyümölcslevesnél. Most szezonálisan őszibarackkal készítettem. 
 
Hozzávalók:
50 dkg őszibarack
5 dl víz
néhány darab fahéj
néhány szem szegfűszeg
1 szelet citrom
3 ek. eritrit
2 dl tej
1 csomag vaníliás pudingpor
 
A vizet felforraljuk a fahéjjal, a szegfűszeggel, a citromkarikával és az eritrittel. Ha felforrt, kivesszük a fűszereket és beletesszük a meghámozott és kockára vágott őszibarackot és néhány percig főzzük, majd hozzáöntjük a tejjel elkevert vaníliás pudingport. Folyamatos kevergetés mellett ismét főzzük néhány percig, hogy besűrűsödjön. Lehűtve tálaljuk.  
 

, , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .